rólunk

a magyarországi tréningpiacon 2014-ben egyedülálló módszert dolgoztunk ki

leendő ügyfelünk!

2002 óta foglalkozunk felnőttoktatással. Értékünk a folyamatos fejlesztés, fejlődés, a piaci igények lekövetése. Tapasztalatainkat a gyakorlatban kis-, közép,- és nagyvállalati szinten ügyfeleinkkel együtt gondolkodva trénerként és szervezetfejlesztőként szereztük. Tréningjeink saját tapasztalatainkra, gyakorlati élményeinkre alapozottak.

Szervezetfejlesztési folyamatunk abban támogatja a szervezeteket, hogy közösen teremtsünk egy olyan értéket a cégben a fizikai dolgozók és az őket közvetlen irányítók magatartásában, hogy egységes legyen a munkatársak szemléletmódja, lojalitásuk, minőség iránti felelősségük. Ehhez a vállalkozás irányítóinak és irányítottjainak egyaránt változniuk kell.

22 év tréneri gyakorlat

 

DISC személyiségprofil tanácsadás

 

Magyar kis- és középvállalkozások és multinacionális vállalkozások szervezeti sajátosságainak ismerete

 
i

NLP Practitioner tanfolyam

 

Munka Törvénykönyv ismeretére alapozott gyakorlat

 
Több évtizede figyeljük, mekkora megtartó ereje van egy jó vezetőnek és egy csapatnak.
=

Letisztult folyamatok

A világos célok és letisztult folyamatok mentén lehet dolgozni, elkerülve a kimerítő, időt rabló és bosszantóan felesleges munkákat
=

Kiváló munka

A vezető dicsér, bátorít, és nem természetesnek veszi az erőfeszítést vagy a kiváló munkát.
=

Mérgező elégedetlenség

Az ütköző érdekek, változtatási igények megbeszélése közös és nyugodt megoldáskeresés, nem pedig szőnyeg alá söpört és a légkört mérgező elégedetlenség.
=

Elismerés

A megtartás tényezője a vezetői bánásmód, az elismerés és a dicséret.

 

=

Felzárkóztatás

A vezető választott megoldása nem a legjobban húzó emberei túlterhelése, hanem a gyengébben teljesítők felzárkóztatása.

 

=

Őszinte figyelem

Az odafigyelés, a fontosság tudata a mindennapok része, és nem akkor kap először őszinte figyelmet egy dolgozó, amikor felmond.

Partneri együttműködéseinkről

Programjaink megvalósítása a termeléshez igazított ütemezéssel történik, akár 1-1, akár 0,5-0,5 napokban.

Amennyiben éves keretszerződést köt velünk a vállalkozás, együttműködésünk során a termeléshez igazítjuk a fejlesztés megvalósítását.

Első partneri kedvezményünk 5 %

Miután nincs két egyforma cég, a személyes egyeztetés és szakmai diagnózis után dolgozunk ki fejlesztési koncepciót . Amennyiben a teljes megvalósításra kapunk megbízást,  a koncepció kidolgozárása fordított tanácsadói nap grátiszként adjuk Ügyfeleink részére.

A programok végén konkrét visszajelzést adunk, melyet egy általunk javasolt szempontrendszer szerint állítunk össze, és csatolunk vissza, ezért minden tréningünk páros tréneri vezetéssel zajlik.A szempontokat a megbízóval a tréning előtt közösen alakítjuk ki, és a program végén a munkatársak teljesítmény fokozását elősegítő konkrét vezetői, motivációs javaslatokat adunk.

Együttműködő partnereink

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00714-2011
Intézmény nyilvántartásba vételi száma: E-000649/2014